Ρόδο παρακολουθούσε βιβλία ιδιωτικοι ντετεκτιβ NSA: Τώρα την πατήσαμε…

ιδιωτικοι Ντετέκτιβ Ρόδου ντετεκτιβ γραφειο ντετεκτιβ αθηνα Ιδιωτικοί ιδιωτικοσ ντετεκτιβ κερκυρα Ερευνητές Εξειδικευμένοι Αξιωματούχοι της υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας βλέπουν τους φίλους να ιδιωτικοι ντετεκτιβ αγρινιο τους ντετεκτιβ κορινθοσ «γυρνούν τις πλάτες τους»  …”

NSA: Τώρα την πατήσαμε… ιδιωτικοι ντετεκτιβ

Αξιωματούχοι της υπηρεσίας εθνικής Ασφάλειας βλέπουν τους φίλους να τους «γυρνούν τις πλάτες τους»  

Την ώρα που η κρίση στις σχέσεις ευρώπης και ΗΠΑ κορυφώνεται μετά την αποκάλυψη ότι η υπηρεσία εθνικής Ασφάλειας παρακολουθούσε περίπου 36 διεθνείς ηγέτες, αξιωματούχοι της NSA αντιλαμβάνονται το μέγεθος του σκανδάλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Foreign Policy αξιωματούχος της υπηρεσίας φέρεται να είπε στο αμερικανικό έντυπο: «Τώρα την πατήσαμε».

Μάλιστα, αναγνώρισε το μέγεθος του σκανδάλου λέγοντας: «Ξέρεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά όταν οι λίγοι φίλοι που έχεις απομακρύνονται χωρίς να αφήνουν σημάδια ζωής».

Την ίδια στιγμή, η πρόεδρος της επιτ ροπής των μυστικών υπηρεσιών της γερουσίας των ΗΠΑ, Νταιάν Φάινσταιν, δήλωσε «πλήρως αντίθετη» στη συλλογή πληροφοριών ξένων ηγετών, συμπληρώνοντας ότι θα αποτελούσε «μεγάλο πρόβλημα» για τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, αν δεν γνώριζε ότι η υπηρεσία παρακολουθούσε τις συνομιλίες της Ανγκελα Μέρκελ.

Τόνισε, δε, ότι οι ΗΠΑ θα έπρεπε να παρακολουθούν ηγέτες αν εμπλέκονται σε εχθροπραξίες εναντίον μιας χώρας, ή σε έκτακτη κατάσταση και σε κάθε περίπτωση, μοναχά έπειτα από την προσωπική εντολή του προέδρου.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η επιτ ροπή θα ξεκινήσει επανεξέταση των αμερικανικών επιχειρήσεων κατασκοπείας γύρω από το πρόγραμμα συλλογής πληροφοριών, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα επικεντρωθεί στην NSA ή θα επεκταθεί και σε άλλους οργανισμούς.

Παρά τον αυστηρό τόνο της Φάινσταιν, πρώην πράκτορας με διασυνδέσεις στο Κογκρέσο, μιλώντας στο Foreign Policy δήλωσε έκπληκτος για την άγνοια της προέδρου της επιτ ροπής των μυστικών υπηρεσιών.

Διευκρίνισε, δε, ότι η επιτ ροπή λαμβάνουν κάθε χρόνο λεπτομερείς εκθέσεις γύρω από το πρόγραμμα της NSA, εκ των οποίων και τις παρακολουθήσεις.

«Δεν είναι μικρά βιβλία. Είναι στο μέγεθος οικογενειακού φωτογραφικού άλμπουμ, αρκετά εκτενές. Έχουν τουλάχιστον 1.000 σελίδες», εξήγησε ο πρώην πράκτορας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και πρώην σύμβουλος στο Κογκρέσο, ο οποίος χαρακτήρισε «αστείο» το γεγονός ότι η Φάινσταιν δεν γνώριζε το έργο της υπηρεσίας.

 

ιδιωτικοι ντετεκτιβ ιδιωτικοι ντετεκτιβ πειραια Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω

αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου

λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η

ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το ” ιδιωτικοι ντετεκτιβ τιμεσ μαζί τα

φάγαμε”. Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να

πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους

ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα

είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν

θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.

Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το

10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε

ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο

Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν “ελάτε να ντετεκτιβ πειραια πάμε

μπρος”. Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να

διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν

επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν

με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και

έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον

γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ

του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο

Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι

είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και κόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο τουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ιδιωτικοι ντετεκτιβ

source: http://www.protothema.gr/world/article/323599/nsa-tora-tin-patisame/
ιδιωτικοι ντετεκτιβ…

Tags

You may also like...

0 thoughts on “Ρόδο παρακολουθούσε βιβλία ιδιωτικοι ντετεκτιβ NSA: Τώρα την πατήσαμε…”

Leave a Reply

Loading...